Metodologia de valors i cultura
Metodología LeadershipbyValues®.

Quins beneficis ofereix? Beneficis a curt i mitjà termini:

  • Ens proporciona una imatge de com està la teva empresa pel que fa a la cultura organitzativa, quins valors es viuen a l’organització.
  • Ofereix informació sobre els valors que volen tenir tots els empleats a l’empresa, veure el GAP al qual ens trobem, per després prendre decisions estratègiques.
  • Ens ajuda a analitzar amb detall les capacitats de lideratge de les persones i el seu ajust a nivell global, de manera que puguem guiar el desenvolupament d’aquestes persones i els seus equips.
Proposit de leadershipbyvalues
Objectius de LeadershipbyValues®.

 

Per a més informació sobre aquesta metodologia, ompliu el formulari de contacte.

Et preguntes sobre el coaching d’equips? Necessiteu tenir ràpidament un equip alineat/compromès?

Necessites resultats ràpids/sostinguts? Visiteu la nostra pàgina de servei de Metodologia SKILL-EQ i descobriu com en només 12 hores (per a un equip de 6 a 7 persones) l’ajudem a tenir un equip alineat, compromès, proactiu i lleial, capaç d’assumir qualsevol tasca junts.

ALTRES SERVEIS QUE PODEN SER DEL TEU INTERÉS

SKILL-EQ

La nostra fundadora va desenvolupar el 2017 una metodologia pròpia anomenada SKILL-EQ basada en els fonaments d'Intel·ligència Emocional. Amb aquesta metodologia utilitzada en sessions presencials, que duren entre 9 a 16 hores, ajudem a fer que els equips estiguin alineats, millorant la seva comunicació i relacions internes de manera consistent.

Coaching Executiu

Orientació i suport individualitzat, per al desenvolupament i adaptació als ràpids canvis tecnològics, generacionals i socials amb el què s'enfronten els líders. Per a l'entrenament d'equips, visiteu la Metodologia SKILL-EQ a continuació.

Lideratge i IE

La nostra missió és aconseguir que els responsables de la seva organització inspirin els seus equips a treballar de manera efectiva amb un estil de lideratge responsable i saludable. L'objectiu és ser més competitius, capaços de transmetre la missió, la visió i l'estratègia, enfortint el potencial, la creativitat i el sentit de pertinença de l'equip.

CLIENTS QUE CONFIEN EN APROFITALENTS

Informació de contacte

+34 606 711 757
El Masnou, Barcelona
Spain

Formulari de contacte