Amb el segle XXI ja avançat i la transformació digital en acceleració continua, els responsables d’equips i d’empreses es veuen empesos a preguntar-se: com puc desenvolupar un lideratge transformacional? Què puc millorar de mi mateix que em permeti ser actor/actriu d’aquests canvis i no ser arrossegat per un context en canvi constant?

A l’any 1978 Burns va parlar de dos tipus de lideratge: el lideratge transaccional on els líders se centren en la relació entre el líder i el seguidor, i el lideratge transformacional on els líders se centren en les creences, necessitats i valors dels seus seguidors. A Aprofitalents ajudem a les persones amb responsabilitats organitzatives i de presa de decisions a desenvolupar aquest segon model de lideratge.

El Lideratge Transformacional és el tipus de lideratge més vàlid en la mesura que, quan aquest lideratge transformacional és autèntic, aconseguim que líders i seguidors assoleixin els nivells més alts de motivació, i entenem que és autèntic quan aquest lideratge mobilitza l’equip cap a l’assoliment de la Visió mentre genera optimisme i confiança.

A més a més, i no menys important, el lideratge transformacional és capaç de motivar les ganes d’avançar en el desenvolupament personal de cadascun dels membres de l’equip.

ALTRES SERVEIS QUE PODEN SER DEL TEU INTERÉS

Gestió del canvi

Acompanyem a les empreses en la implementació dels canvis necessaris per adaptar-se als nous contextos a través d'anàlisis, mesurament, assessorament i formació.

Mentoring

Suport individualitzat o bé en equip, per al desenvolupament i l'adaptació als ràpids canvis tecnològics, generacionals i socials que els directius afronten.

Lideratge

Liderar és tot un repte. A Aprofitalents tenim com a missió aconseguir que els responsables de la seva organització aconsegueixin que els teus equips treballin de manera efectiva amb un estil de lideratge responsable i saludable.

CLIENTS QUE CONFIEN EN APROFITALENTS

Informació de contacte

+34 606 711 757
El Masnou, Barcelona
Spain

Formulari de contacte