La necessitat de la gestió del canvi sol sorgir com a reacció a problemes interns de diversos tipus. A la nostra dilatada experiència pràctica, la innovació i transformació és una qüestió de persones i de lideratge. Avui dia el capital humà ha sobrepassat a el capital financer i a el capital tecnològic; així ho afirma a més Lynda Gratton, una autoritat mundial en gestió de talent i futur de la feina i considerada per The Times com una de les 20 pensadores més importants del món dels negocis.

Un sistema d’innovació és la suma del compromís d’unir les directrius i Visió de la cúpula, l’actualització dels processos interns, i la gestió de les persones. Tot això s’ha de poder definir i mesurar. 

És important mentalitzar abans de començar amb la gestió de la transformació en una empresa, que seran necessàries flexibilitat, paciència, habilitat d’anticipar i adaptar-se, així com un canvi de mentalitat dels directius. Per poder crear, cal pensar de forma diferent, fer-se moltes preguntes. L’única manera de créixer és fomentar una cultura desafiant i disruptiva, oberta a l’aprenentatge i al desenvolupament continu; on s’acceptin la curiositat i els errors, per augmentar la resistència a la frustració, que potenciï la innovació en aquest procés de canvi.

És important trobar un nou equilibri entre la salut econòmica, la salut emocional i la salut ètica de l’empresa; generant major felicitat interna, més avantatges competitius i una major contribució a un món millor i més sostenible.

ALTRES SERVEIS QUE PODEN SER DEL TEU INTERÉS

Lideratge

Liderar és tot un repte. A Aprofitalents tenim com a missió aconseguir que els responsables de la seva organització aconsegueixin que els teus equips treballin de manera efectiva amb un estil de lideratge responsable i saludable.

Cultura i Valors

Cultura i valors canvien amb el temps. Estem certificats en una solució digital i àgil per ajudar-te en la transformació cultural i actualització de valors.

CLIENTS QUE CONFIEN EN APROFITALENTS

Informació de contacte

+34 606 711 757
El Masnou, Barcelona
Spain

Formulari de contacte