Aprendre a liderar en temps de constant canvi i incertesa usant de forma intel·ligent les seves emocions, per entendre i impactar positivament a les persones per motivar-los a l’acció. Per això proposem la nostra metodologia basada en l’ús i coneixement de la intel·ligència emocional i els valors.

L’única forma provada d’augmentar la proactivitat, pensament crític, creativitat, corresponsabilitat, participació i resolució de conflictes, és introduint canvi, transformació i autolideratge; explicant i comunicant de forma efectiva i gradual. Com a conseqüència obtenim persones i equips més lleials i compromeses amb la Visió i Missió de l’organització.


Take away o beneficis:

  • Entendre i aprendre que la transformació en l’empresa és un imperatiu i de posar a les persones en primer lloc, és la base de tot canvi, així com deixar d’evitar-ho o retardar-lo.
  • Ajudar a fer que el canvi sigui significatiu per a tots i donar-los energia per al futur. El canvi s’ha de preparar, organitzar, comunicar i implementar amb temps. És un projecte en si.
  • Conscienciar sobre el poder de les relacions internes, l’impacte de les nostres decisions, reaccions i tracte amb els altres en l’empresa.
  • Ser capaços d’estar oberts a noves idees, com el desenvolupament d’un lideratge individual, o equips autogestionats, per aconseguir èxit a llarg termini; permetent a l’alta direcció enfocar-se en els plans estratègics ia crear noves sinèrgies que aportin benefici, renom i creixement a la seva empresa.
  • Assimilar el compliment de programes i accions; dins el marc de la responsabilitat social corporativa -especialment el pilar de les persones, – que tota empresa ha de desenvolupar per llei, per reputació de marca i per retenir talent.
ALTRES SERVEIS QUE PODEN SER DEL TEU INTERÉS

Gestió del canvi

Acompanyem a les empreses en la implementació dels canvis necessaris per adaptar-se als nous contextos a través d'anàlisis, mesurament, assessorament i formació.

CLIENTS QUE CONFIEN EN APROFITALENTS

Informació de contacte

+34 606 711 757
El Masnou, Barcelona
Spain

Formulari de contacte