Durant les nostres xerrades i seminaris web, aprendreu  a liderar en temps de constant canvi i incertesa usant de forma intel·ligent les vostres emocions, per entendre i impactar positivament en les persones i motivar-los a passar a l’acció. Per això proposem la nostra metodologia basada en l’ús i coneixement de la intel·ligència emocional.

L’única manera demostrada d’augmentar la proactivitat, el pensament crític, la creativitat, la coresponsabilitat, la participació, la cooperació i la resolució de conflictes és introduint el canvi i la transformació, explicant-ho i comunicant-ho de manera efectiva i gradual. Com a conseqüència, les empreses obtenen persones  i equips més lleials i compromesos amb la Visió i Missió de l’organització.


Quins beneficis ofereix? Les nostres conferències, tallers i xerrades tenen els següents objectius:

  • Ajudar a entendre i aprendre que la transformació en l’empresa és imprescindible, i posar les persones al primer lloc, és la base de tot canvi.
  • Ajudar a fer que el canvi sigui significatiu per a tothom i donar-los energia per al futur. El canvi s’ha de preparar, organitzar, comunicar i implementar de manera oportuna. És un projecte en si mateix.
  • Sensibilitzar sobre el poder de les relacions internes, l’impacte de les nostres decisions, reaccions i tracte amb els altres a l’empresa.
  • Ser capaç d’estar obert a noves idees, com ara a desenvolupar un lideratge individual o equips autogestionats, per aconseguir èxit a llarg termini; permetent a l’alta direcció centrar-se en els plans estratègics i a crear noves sinergies que aportin beneficis, renom i creixement a la seva empresa.
  • Assimilar el compliment de programes i accions; dins del marc de la responsabilitat social corporativa -especialment el pilar de les persones- que tota empresa ha de desenvolupar per llei, per reputació de marca i per fidelitzar el talent.

 

No dubteu a contactar amb nosaltres per a més informació, ompliu el formulari de contacte.

Et preguntes sobre el coaching d’equips? Necessiteu tenir ràpidament un equip alineat/compromès?

Necessites resultats ràpids/sostinguts? Visiteu la nostra pàgina de servei de Metodologia SKILL-EQ i descobriu com en només 12 hores (per a un equip de 6 a 7 persones) l’ajudem a tenir un equip alineat, compromès, proactiu i lleial, capaç d’assumir qualsevol tasca junts.

ALTRES SERVEIS QUE PODEN SER DEL TEU INTERÉS

SKILL-EQ

La nostra fundadora va desenvolupar el 2017 una metodologia pròpia anomenada SKILL-EQ basada en els fonaments d'Intel·ligència Emocional. Amb aquesta metodologia utilitzada en sessions presencials, que duren entre 9 a 16 hores, ajudem a fer que els equips estiguin alineats, millorant la seva comunicació i relacions internes de manera consistent.

Lideratge i IE

La nostra missió és aconseguir que els responsables de la seva organització inspirin els seus equips a treballar de manera efectiva amb un estil de lideratge responsable i saludable. L'objectiu és ser més competitius, capaços de transmetre la missió, la visió i l'estratègia, enfortint el potencial, la creativitat i el sentit de pertinença de l'equip.

Coaching Executiu

Orientació i suport individualitzat, per al desenvolupament i adaptació als ràpids canvis tecnològics, generacionals i socials amb el què s'enfronten els líders. Per a l'entrenament d'equips, visiteu la Metodologia SKILL-EQ a continuació.

CLIENTS QUE CONFIEN EN APROFITALENTS

Informació de contacte

+34 606 711 757
El Masnou, Barcelona
Spain

Formulari de contacte