Liderar és tot un repte. A Aprofitalents tenim com a missió aconseguir que els responsables de la seva organització aconsegueixin que els seus equips treballin de manera efectiva amb un estil de lideratge responsable i saludable. L’objectiu és ser més competitius, capaços de transmetre la missió, visió i estratègia, reforçant el potencial, creativitat i sentiment de pertinença de l’equip humà.

Estem en un moment de grans canvis en què les organitzacions s’han de plantejar la implementació de polítiques de responsabilitat social corporatives, desenvolupar la seva capacitat d’adaptació i innovació. Toca liderar en la incertesa. A Aprofitalents ajudem a posar a el dia noves formes de lideratge tranformacional, motivador i coresponsable, mitjançant eines i metodologies diverses basades en valors i intel·ligència emocional. Realitzem una primera valoració amb diagnòstic de la situació actual, per poder dur a terme una estratègia que cobreixi les necessitats de l’empresa.

Ens trobem en una realitat VUCA (volatilitat – incertesa – complexitat – ambigüitat), amb transformació digital en acceleració contínua, el que fa que els responsables d’equips i organitzacions es preguntin:

  • Com podem ser més competitius?
  • Com podem desenvolupar un lideratge transformacional que ens ajudi a complir amb els requisits de RSC i ens ofereixi millors resultats?
  • Què puc millorar de mi mateix que em permeti ser actor / actriu d’aquests canvis i no ser arrossegat per un context en constant canvi?

A Aprofitalents pot trobar totes les seves respostes. L’acompanyem en aquest procés tranformacional que l’ajudarà a complir els objectius millorant els resultats dels seus equips.

Truqui’ns per a una informació més detallada, o ompli el full de contacte. La nostra trucada de tornada informativa és sense compromís i sense cost.

ALTRES SERVEIS QUE PODEN SER DEL TEU INTERÉS

Gestió del canvi

Acompanyem a les empreses en la implementació dels canvis necessaris per adaptar-se als nous contextos a través d'anàlisis, mesurament, assessorament i formació.

Lideratge

Liderar és tot un repte. A Aprofitalents tenim com a missió aconseguir que els responsables de la seva organització aconsegueixin que els teus equips treballin de manera efectiva amb un estil de lideratge responsable i saludable.

CLIENTS QUE CONFIEN EN APROFITALENTS

Informació de contacte

+34 606 711 757
El Masnou, Barcelona
Spain

Formulari de contacte