El gran actiu de les organitzacions són les persones i les seves capacitats, en definitiva, el talent. Comencem amb un diagnòstic de la cultura organitzativa, que ens ajuda a detectar les fortaleses i àrees de millora dels equips, per després desenvolupar-lo a través de dues metodologies: una de pròpia basada en el coneixement i ús de la intel·ligència emocional i una altra basada en els valors; per aconseguir canvi, innovació, millora del clima i retenció de talent.

Cada equip és un món, fins i tot en la mateixa organització, però, les reaccions de les persones i els resultats que obtenen davant de certes situacions són previsibles i totalment corregibles. A Aprofitalents hem treballat i millorat les situacions que impedeixen als col·laboradors i als seus responsables donar el millor de si mateixos, involucrar 100% en un projecte, innovar, millorar la qualitat de forma constant, tenir una comunicació interna eficaç i sana, recolzar l’estratègia corporativa i aconseguir excel·lents resultats.

A Aprofitalents treballem el desenvolupament de talent tant a nivell individual com grupal a través de:

  • Sessions personals usant les tècniques de coaching i mentoring
  • Actuacions de consultoria després del diagnòstic, assessorament i creació del Pla d’Acció Estratègic

En ambdós casos, perquè el desenvolupament de talent sigui òptim, sempre és necessari un coneixement previ de la situació actual, tant empresarial i estratègica, com de resultats i de reputació d’empresa.

Totes les nostres actuacions, formacions i xerrades, són ad hoc i usant les nostres metodologies.

Truqui’ns per a una informació més detallada, o ompli el full de contacte. La nostra trucada de tornada informativa és sense compromís i sense cost.

ALTRES SERVEIS QUE PODEN SER DEL TEU INTERÉS

Gestió del canvi

Acompanyem a les empreses en la implementació dels canvis necessaris per adaptar-se als nous contextos a través d'anàlisis, mesurament, assessorament i formació.

CLIENTS QUE CONFIEN EN APROFITALENTS

Informació de contacte

+34 606 711 757
El Masnou, Barcelona
Spain

Formulari de contacte